A reptéri parkolók segítenek a gondtalan utazásban

Ha hazánkban repülőre akarunk szállni, akkor a Budapestre kell mennünk. Vidékről azonban nem olyan egyszerű felmenni, és a kényelem miatt sokan autóval szeretnének eljutni a reptérre. Az autót azonban valahogy hagyni kell az utazás idejére. Szerencsére a reptéri parkolás nagyon egyszerű, köszönhetően a reptér körüli rengeteg parkolónak.

Ezeket a parkolókat nem szabad összetéveszteni a reptérhez tartozó parkolási lehetőségekkel, azon ugyanis jóval drágábbak, és kényelmi szempontból sem olyan jók, mivel a terminálokhoz gyalog kell általában eljutni a parkolóktól.

A független parkolók a reptér területén kívül találhatók, és külsős cégek üzemeltetik őket. Mégis a legtöbben ezeket választják, mert több szempontból is jobbak, mint a reptérhez tartozó parkolási lehetőségek. Ha a kényelmi szempontokat nézzük, már akkor előnyben vannak, ugyanis a parkolótól a terminálig transzfert biztosítanak, tehát kényelmes autózással lehet megtenni ezt a távot. Érkezéskor sem lesz probléma, amikor leszállunk a repülőről, a transzfer már ott fog minket várni.

A jobb parkolók 24 órás felügyelettel és kamerarendszerrel vannak biztosítva, így nem kell attól tartani, hogy ellopják, megrongálják az autót az utazás ideje alatt. Fedett és szabadtéri parkolók közül lehet választani, így aki az időjárásnak sem akarja kitenni járművét, tető alatt hagyhatja az autóját.